Haz

Atatürk Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı 19 Mayıs gençlik haftasında okul içinde düzenlemiş olduğumuz "İLKADIM DOĞRU HAMLE" satranç turnuvasında dereceye giren öğrecilerimize madalya, katılım belgesi ve satranç oyun takımı hediye edilmiştir.

Toplam 52 öğrencimizin katıldığı turnuva dört tur üzerinden oynanmış ve dereceye giren öğrenciler aşağıda puan durumuna göre sıralanmıştır. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Turnuvada görev yapan baş hakemimiz Selahettin Güneş, organize eden Cengiz Yön öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

OLCAY IŞIKLI

BAHTİYAR TEKSAK

M.EFE YILMAZ

ABDULKADİR EREN

RAVZA BEKDEMİR

E.DOĞUKAN AKSAN

SELMAN BAŞOKUR

BURAK KÖKSAL

MUSTAFA DİYENLİN.BERKE CANİKLİ

AZRA SOYALAN

BURAK YILMAZ

E.EFE CERRAH

SINIFLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASINI 11B KAZANDI

ÖĞRENCİLERİMİZ TEBRİK EDERİZ.

Haz

Şiir dinletimizi 14.06.2022 tarihinde KADRİYE ŞAHİN öğretmenimizin idaresinde yaptık.

Ayşe Özkan, Fikriye Yalman, Göktuğ Temur, Gülay İlancıoğlu, Ferdağ Özdemir, Necati Özenoğlu, Ahmet Kıroğlu, Okan Dilsiz, Nuran Öztürk, Hacer Üstünel, Cengiz Yazgan öğretmenimiz şiirlerini okudular.

Sebahattin Hafızoğlu öğretmenimiz türkülerini söyledi.

Erdoğan Toraman öğretmenimiz teknik destek ve dinletiden sonra çaldırdığı şarkılarla bizleri coşturdu.

Okulumuzdan emeklilik yada başka okullara geçme nedeniyle ayrılan Ahmet Jurnal, Nuran Mert Akça , Nuray Çoban, Filiz Gökçe Zengin öğretmenlerimizde dinletimizde bulundular.

Bu sene emekli olan Sebahattin Hafızoğlu öğretmenimize çeşitli hediyeler verdik ve kendisini tebrik ettik.

Katılan bütün idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Haz

İl Millî Eğitim Müdürümüz Murat Yiğit'in katılımıyla Atakum Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde eTwinning Kalite Etiketi Ödül Töreni düzenlendi.
2021- 2022 eğitim öğretim yılında Öğretmeniz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümü öğretmeni Rabia Gülcan Şen tarafından yürütülen "Çevreci Okullar ;Benim Bi Dünyam" ve "Okusun da Büyüsün" projeleri Ulusal ve Avrupa kalite etiketiyle ödüllendirildi.Projede emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

12.SINIFLARIMIZI MEZUNİYET TÖRENİYLE UĞURLADIK

Haz

Avrupa Meslek Becerileri Haftası kapsamında Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu'nda düzenlenen Samsun Mesleki Beceriler Fuarı'nın açılışı Valimiz Sayın Doç. Dr.  Zülkif Dağlı, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir, İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat Yiğit, protokol üyeleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

54 okul ve kurumun hazırladığı stantlar ve atölyelerden oluşan fuara Atatürk Mesleki Ve Teknik Lisesi olarak ,okulumuzda bulunan 3 alanla katılım gösterdik.

May

Hafta sonu Saliha Yön Akdağ, Murat Kaya, Murat Koç öğretmenlerimiz ve pansiyon öğrencilerimizle bahçemizi güzelleştirdik.

May

Okulumuzun Sağlık Hizmetleri Bölümü ve Çocuk Gelişimi Bölümü ilçemizde bulunan 75.Yıl Ortaokulu Anasınıfına ziyarette bulundular. Ziyaret kapsamında Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerimiz minik anasınıfı öğrencilerimize şarkılar söyleyip kendi hazırladıkları materyallerle masal anlattılar. Sağlık Hizmetleri Alanı Bölüm Şefi Umut Deniz MERT öğretmenimiz minik öğrencilerimize  ilkyardım konusunda uygulamalı eğitim vererek onların bilinçlenmelerine katkı sağladı. Emeği geçen Sağlık Hizmetleri Alanı Bölüm Şefi Umut Deniz MERT öğretmenimize, Çocuk Gelişimi Alan Öğretmeni Kezban  TAŞDEMİR öğretmenimize ve de 11/G sınıfı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Beden Eğitimi öğretmeni Osman Kalaycıoğlu 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında takımıyla DRAGON yarışmasında ikinci olmuştur.  Kendisini ve takımını tebrik ederiz.

May

OKULUMUZUN BOYANMASI İÇİN YARDIMINI ESiRGEMEYEN KURUM VE KURULUŞLARA TEŞEKKÜR EDERİZ.

DYO (25 ADET TOPLAM 500 KG)

POLİSAN ( 16 adet  2,5 L boya ,3 adet 15 er L boya)

VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ( 6 adet 15 er Litre)

ENGİN BOYA ( 15 Litre)

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı öğrencilerimizin spor etkinlikleri, şiirler ve müzik ile okul bahçemizde kutladık. Emeği geçen Müdür Yardımcısı Bülent Aslan , Öğretmenlerimiz Sebahattin Hafızoğlu, Nazife Baylan, Göktuğ Temur, Erdoğan Toraman, Ersin Gül, Osman Kalaycıoğlu ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.