Kas

SAMSUN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TOPLUM DESTEKLİ POLİS ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ VE ÇOCUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE 03.11.2021 ÇARŞAMBA GÜNÜ "SOSYAL MEDYANIN GÜCÜ, BİLİNÇLİ GENÇLER PROJESİ, GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI AKRAN ZORBALIĞI , NARKOTİK" KONULARI İLE İLGİLİ SEMİNER VERİLDİ.

SAMSUN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

23-24 EKİM 2021 TARİHİNDE DÜZENLENEN CUMHURİYET KUPASI MUAY THAİ İL SEÇMESİNDE

A GENÇ KIZLARDA ÖĞRENCİMİZ DUYGU POLAT

B GENÇ ERKEKLERDE ÖĞRENCİMİZ YAKUP EFE İNAN

İL BİRİNCİSİ OLMUŞTUR.

KENDİLERİNİ TEBRİK EDERİZ.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığımızın 1000 okul kapsamında Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu lisemiz ilimizde en iyi kütüphane olarak seçilmiştir. İl Milli Eğitim Arge bölümü Bakanlığımızın isteği üzerine kütüphanemizde fotoğraf çekimi yapmış ve kamera kaydında bulunmuştur. Emeği geçen herkese teşekkürler...

Ekm

Cumhuriyetin ilanının 98. Yıldönümünü okulumuzda çesitli etkinliklerle kutluyoruz.

Ekm

2021-2022  Eğitim Öğretim yılı Okul aile birliği toplantımız 13.10.2021 saat 15.30 da Okul Müdürümüz Orhan SARIER ve Okul Aile Birliği Başkanımız Murat KOL başkanlığında öğrenci velilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımı ile yapılmıştır.

OKUL BAHÇEMİZE DİKTİĞİMİZ ÜRÜNLERİMİZİ

Leyla ÇELİK    Ferda GÜRSES   Fatma BİRİNCİ  Fikriye YALMAN

öğretmenlerimiz hasat ettiler.

Ekm

Saygıdeğer Vakıflar  Genel Müdürümüz Burhan ERSOY  bir kez daha öğrencilerimizin faydalanması için okulumuz Z-Kütüphanesine kitap bağışında bulunmuştur.Teşekkür eder saygı ve sevgilerimizi sunarız.

Ekm

1000 okul projesi kapsamında kurulan Z kütüphanemizde okulumuzun T.D.Edebiyatı öğretmenlerinin büyük katkılarıyla Samsun Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi olarak okumaya devam...Okumak aydınlanmaktır,hayatı sorgulamaktır..

Eyl

Covid 19 tedbirleri ile ilgili rehberlik ve denetim için okulumuza gelen il milli eğitim müdürlüğü  şube müdürümüz Altan KALKIN beye teşekkür ederiz