TAEKWONDO İL ŞAMPİYONASINDA

11 F SINIFINDAN MELİS AKTÜRK İL İKİNCİSİ

9C SINIFINDAN NİDA ERGÜN İL ÜÇÜNCÜSÜ OLMUŞTUR.

KİCK BOKS İL ŞAMPİYONASINDA 9C SINIFINDAN HİLAL YAVUZ İL ÜÇÜNCÜSÜ OLMUŞTUR.

ORDUDA DÜZENLENEN JUDU GRUP ŞAMPİYONASINDA

12A SINIFINDAN ABDULKADİR MELİK BİNGÖL BÖLGE BİRİNCİSİ OLMUŞTUR.

KENDİLERİNE VE YETİŞTİREN ÖĞRETMENLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

12/A sınıfından Abdülkadir Melik Bingöl Ordu ilinde yapılan okullar arası grup şampiyonunda  Okullararası judo grup şampiyonasında

Birinci  olmuştur.  Türkiye yarı finallere gitmeyi hak kazanmıştır.

Kendisini ve öğretmenlerini tebrik ederiz.

Ock

Okulumuzda yürütülen "Act for a sustainable life" eTwinning projesi kapsamında projedeki  öğrenciler ve öğretmenler Canik Namiye Mümin Erol Orman Okulunu ziyaret ettiler.Canik Orman Okulunda görevli öğretmenimiz Fikret Akça tarafından öğrencilere kompost yapımı hakkında eğitim verildi.Sonrasında bahçede hazırlanan  kutulara öğrenciler ,evlerinden getirdikleri sebze ve meyve atıklarını ve gerekli diğer malzemeleri ekleyerek kompost çalışması yaptılar. Öğrencilerde geri dönüşüm farkındalığı oluşturmak amacıyla toplanan  kartonlardan ,öğrenciler,eğitici oyuncaklar yaptılar.

Ock

İL AFAD GÖREVLİSİ SEZGİN BAYRAKTAR TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE AFET DURUMLARI İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME YAPILDI.

Ock

Kültür Yayın Kütüphanecilik kulübümüz olarak kulüp başkanımıza ve sınıf temsilcilerine özverilerili çalışmalarından dolayı kitap hediyesinde bulunduk.Öğrencilerimize ve kulüp öğretmenlerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz..

Ock

Okulumuz öğretmenleri Filiz Dervişoğlu, Azize Balkaya ve Okan Dilsiz İlkadım İlçesi okulları kantin denetleme kurullarına eğitim verdiler.

Ock

İl Emniyet Müdürlüğünün "Güvenli Gençlik Güvenli Gelecek" projesi kapsamında 12. sınıf öğrencilerimize İl Emniyet Müdürlüğü tarafından seminer verilmiştir.

Ock

Dr Kamil Furtun Göğüs Hastalıkları Hastanesinde staj yapan öğrencilerimiz Osman Güdel ve Eymen Arslan Ocak ayının ilk haftası olan Verem Eğitimi ve Farkındalık Haftası nedeniyle hastaneye gelen vatandaşlara hem konuyla ilgili bilgi verdiler hem de tanıtıcı broşür dağıttılar.

Ock

OKULUMUZ SIFIR ATIKBELGESİ ALMIŞTIR.

SIFIR ATIK BELGESİ ALMAK İÇİN ÇALIŞAN BAŞTA MÜDÜR YARDIMCIMIZ FATMA TURAN VE DİĞER BÜTÜN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Sıfır Atık Eğitim Projesi kapsamında doğal varlıkların korunması, doğa dostu tüketim alışkanlıkları ve atık yönetimi gibi konularda farkındalık geliştirmeleri için ,Çocuk gelişimi bölümü 11. sınıf öğrencilerimizle oyın oyuncak  dersi kapsamında, eğitici oyuncak kazanım çalışmamızı atık malzemelerden yararlanarak eğitici oyuncaklar tasarlayarak devam ediyoruz.

Ara

2022 yılında ilimizde yapılacak olan Teknofest Yarışmalarının hazırlıkları devam ediyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından öğrenci ve öğretmenlere yönelik "Teknolojik Bağımsızlık Yolculuğunda TEKNOFEST" semineri Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı üyesi Prof. Dr. Uğur Çevik tarafından verildi. Seminere ilimiz genelinde Teknofest okul ekiplerinde yer alan, Teknofest Yarışmalarına hazırlanan 480 öğretmen katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı üyesi Prof. Dr. Uğur Çevik seminerde ülkemizin milli teknoloji hamlesi hedeflerine ulaşması konusunda Teknofest Yarışmalarının önemini anlattı. Teknofest Yarışmalarındaki kritik kategorilere değinen Çevik, öğretmenlerimizin sorularını cevaplandırdı.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat Yiğit; Teknofest Yarışmalarının 2022 yılında Samsun'da gerçekleştirilecek olmasının heyecanını yaşadıklarını, İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Teknofest 2022 Eylem Planı hazırlayarak plan kapsamında şuana kadar yapılan ve süreç boyunca yapılacak çalışmaları anlattı. Türkiye Finali heyecanını daha fazla öğrenci ve öğretmenimizin yaşamasını istediklerini belirten Murat Yiğit, öğrenci ve öğretmenlere gayretleri için teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Ara

Okulumuzda Spor Kulübü Başkanı ÖZKAN PEKER, Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Osman Kalaycıoğlu ve Ersin Gül başkanlığında düzenlenen ÇİN DAMASI müsabakasında kızlar ve erkeklerde 1. ve 2. olan öğrencilerimize ödüllerini Müdür Yardımcımız Fatma Turan verdiler.

KIZLAR

1. SENA NEFİN AKKUŞ  10D

2.MERVE ÖZTÜRK   10F

ERKEKLER

1.YAKUP EFE İNAN  10D

2.TOLGA KAAN KARACA  10D

Ara

20-27 ARALIK İSTİKLAL MARŞI ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY'U EDEBİYAT ZÜMREMİZ OLARAK  MİNNET VE ŞÜKRANLA ANDIK.

Ara

Müdür yardımcımız Mahmut Şener beye ,öğretmenimiz Gülbahar Gürdal ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

KADES NEDİR?

Kadın Destek Uygulaması (KADES)

KADES, kadınların ve çocukların maruz kaldığı şiddet, taciz gibi kötü eylemleri birazda olsun engellemek adına kullanıcılara sunulmuş resmi bir uygulamadır. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanmış ve acil durumlarda ilk aklınıza gelecek acil müdahale uygulamasıdır.

KADES uygulaması, son yıllarda giderek artan kadına şiddet olaylarının önüne geçebilmek ve kadınlara yardım edebilmek amacıyla geliştirilmiş. Eşinden veya bir başkasından şiddet gören ya da şiddete maruz kalma ihtimali olan kadınlar, akıllı telefonları üzerinden yapacakları ihbarlarda hızlı bir şekilde bu iş için kurulan Kadın Acil Destek İhbar Sistemi'ne ulaşabiliyorlar.