Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

PANSİYON TELEFON 03622778343
Adres
Tepecik Mah. Osmaniye Caddesi 1549. Sokak No 299 Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Arkası İLKADIM/SAMSUN
Vizyon
Atatürkçü düşünceyi yaşam tarzı edinmiş, demokratik kurallar ışığında renk, din, dil, cinsiyet ayrımı gözetmeksizin, farklılıklara saygılı, eğitimli, üretken sağlıklı bir yaşam için yetiştirilmiş eğitimli sağlık personeli yetiştiren aydınlık bir gelecek inşa eden kurum olmak.
Misyon
Bölgenin ve ülkenin şartlarını tanıyan sağlık bilgisini becerisini uygulamaya koyabilen, hastaya ve hayata değer verip hastayla empati kurabilen, teknolojiye ve üretime katkı sağlayacak sağlık personeli yetiştirmek.
Saatler
8.30-17.00 (Farklı sınıflarda çıkışlar 15.20´den itibaren başlamaktadır. Son grup 17.00´da çıkmaktadır)
Dogalgaz
Ulaşım
Kıranköy dolmuşları ile 3M-15-24-25-26-29 numaralı otobüsler okulumuzun yakınına kadar gelmektedir.
VAR
İlkadımda Eğitim araştırma hastanesinin arkasında